L'oreal Paris Elseve Clay linija za masno teme i suve krajeve

Linija koju svi hvale je testirana.








O liniji:

Elseve Extraordinary Clay linija obogaćena sa tri pročišćavajuće gline temeljno čisti koren za rezutat tri dana čiste i sveže kose.

Moram da napomenem da sam sva tri proizvoda koristila 3 nedelje i da sam ih poslednjih par dana koristila posebno, u kombinaciji sa drugim proizvodima kako bih videla kako koji deluje na moje teme i da li ima bilo kakve razlike.




šampon



Šampon nije ništa specijalno. Lepo čisti teme ali nemam utisak da na bilo kakav način utiče na kontrolu masnoće. Već drugi dan mi je kosa masna.

Cena: ovde

regenerator

Regenerator je fin ali meni ne hidrira krajeve dovoljno dobro i nisam zadovoljna. Koristila sam ga isključivo na temenu dok sam na krajeve nanosila hidratantnije regeneratore. Nije mi dao ni volumen ni mekoću. Lako se ispira i ne daje poseban volumen (što ne znači da mi je slepio kosu već da je sasvim obična)

Cena: ovde

maska
Maska se nanosi pre šampona na suvo teme i drži se par minuta. Ja sam je držala oko 15-30 minuta nakon čega sam je lako ispirala i nanosila šampon i regenerator. Nakon mesec dana sam odlučila da je koristim u kombinaciji sa šamponima koje znam kako funkcionišu i bila sam prijatno iznenadjena.

Maska je nešto što je vredno pažnje. Ne mogu da kažem da mi teme drugog dana nije bilo masno ali je u poredjenju sa ostalim kombinacijama koje uključuju šampon i regenerator znatno bolja situacija.

Još jedna karakteristika koja mi se ne svidja jeste količina proizvoda koju dobijate (150ml) i količina proizvoda koja vam je potrebna za celo teme.

Cena:ovde


Šta ja kažem?

Imam podeljeno mišljenje o ovoj liniji. Što se tiče šampona i regeneratora, oni bi odgovarali nekome ko nema ekstremno masno teme i užasno suve krajeve. Znam da mnogim devojkama prija ali moju kosu je ova linija isušila ali nije uticala na samo teme.

Da li ću ponovo kupiti?

Ne. Postoje druge opcije koje mi bar ne isušuju krajeve.


Ocena cele linije: 4/10




Коментари

  1. Post kao naručen. Mislila sam ovo kupiti, ali nakon ovoga, mislim da ipak neću. Nemam toliko ekstremno masno tjeme, ali mi je kosa sve skupa dosta suha, pa ne želim riskirati :)

    MMara

    ОдговориИзбриши
  2. Takodje ko narucen, kupila sam samo sampon, nadam se da dobro ispira farbu :)
    xx
    www.glitterxgoth.com

    ОдговориИзбриши
  3. Koristim neke druge sampone trenutno, pa kada ih potrosim, sigurno cu isprobati celu liniju, ja inace kosu perem na 3,4 dana, tako da verujem da ce mi odgovarati, zao mi je sto tebi nije odgovarala :)

    ОдговориИзбриши
  4. Isto sam probala i isto mi se ne dopada kao i tebi. Generalno malo ljudi hvali liniju, izuzeci su one najjače blogerke i jutjuberke koje očigledno dobro prodaju ''svoje mišljenje''.

    ОдговориИзбриши
  5. Ja imam loknastu kosu, nemam masno teme ( ne masti se ni posle 7 dana ) ali uzela sam balzam za kosu iz ove linije, zbog suvih krajeva. Kosa mi nikad nije bila lepsa zaista :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар