Wycon cosmetics mono eyeshadows




Wycon cosmetic je italijanska kozmetika koju sam otkrila pre godinu dana i odlučila sam da im dam šansu jer niko nije pričao o njima. Njihove radnje možete pronaći u Big fashion tržnom centru na Karaburmi i u Knez Mihailovoj.












Količina: 2grama

Rok trajanja: 18 meseci

Proizvodjač kaže: Visoko pigmentovane senke za ekstremnu prekrivenost. Formula obezbedjuje izvrsnu izdržljivost koja je laka za korišćenje i blendanje.

Paleta boja: postoji 85 mono senki različitih završnica (mat i šimeraste); boje možete videti: wycon


Pigmentaciju možete videti na sledećim slikama kao i oznake svake senke:








Moji utisci:

Ono što sam primetila jeste da su mat senke mnogo boljeg kvaliteta od šimerastih. Po svočevima možete videti da su 69 i 46 (pogotovo 46) slabije pigmentacije i sama formula ne omogućava ono što očekujem od šimeraste senke a to je sjaj/gliter. Senke se predivno blendaju (čak i kada baza nije setovana) i pigmentacija se ne gubi tokom tog procesa. Prosečna pigmentacija senki je 9 od 10 u šta ne ubrajam 46 jer je jako loša. Lepo se mešaju i dugo traju na oku. Senke koje nemaju punu pigmentaciju se mogu vrlo lako nadogradti do potpune prekrivenosti.  Kada je reč o ''fall out-u'' moram da napomenem da je potrebno otresti četkicu i skloniti višak proizvoda kako ne bi završio na licu.
Njihova pigmentacija je , po mom mišljenju, idealna jer se senke mogu izblendati a zatim i nadograditi čime se izbegava neravnomerno nanošenje i pojava pečata (senka se ne vezuje za kapak).
Na mom instagram profilu možete videti senke na delu : miryaam.makeup

Cena: 550 dinara (na sniženjima su 400 dinara)





Do sledećeg čitanja,

Miryaam.


Коментари

  1. Zaista se vidi da su kvlitetne sjenke sto se pigmentacije tice,mada sam ja vise ljubitelj toplih,zemljanih tonova.

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post! Više se ne dvoumim da li da ih kupim :)

    milabbeauty.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар