Coquett tečno rumenilo


Coquett je domaći brend koji je nastao kao deo projekta dminkubator čije proizvode možete naći upravo u DM drogerijama. Imaju tri nijanse tečnih rumenila od kojih imam nijansu Apricot light.





Količina koju dobijate za 900 dinara je 15 ml i rok trajanja je 30 meseci. 
Koristim ga kada želim da izgledam sveže sa minimalo šminke na licu. Ova nijansa će vam odgovarati samo ukoliko ste bele poput mene (malo tamnijim devojkama se neće videti na licu). 
Najbolje se blenda prstima i lepo se stapa sa puderima (pogotovo hidratantne formule). Probala sam da ga blendam i blenderom i četkicom ali se pigmentacija izgubi što je i logično jer proizvod nema punu pigmentaciju a takve alatke ga obično malo "pojedu". 
 Ne setuje se brzo te imam vremena da ga nadogradim i lepo izblendam. 
Na završnicu utice podloga koju stavite pre samog rumenila. Kada ga nanesem na suvo lice finiš je mat ka prirodnom dok kada imam hidratantniji puder bude sjajnija. Rumenilo ne ističe suve delove na obrazima jer ima ulja u sebi te će biti odličan proizvod za suvu i normalnu kožu na obrazima. 
Proizvod sam nosila šest sati i nije se pomerio niti se čudno ponašao sa podlogom koju sam tada nosila. 







Nijansa i intenzitet tj pigmentacija kada se lepo izblenda

Da li preporučujem ovaj proizvod? Ukoliko volite svež izgled bez mnogo šminke koji se brzo i uz malo truda može postići onda je ovo proizvod za vas. Dodatan plus je to što je domaći brend. 



Pored DM drogerija ih možete kupiti i na njihovom sajtu ovde.

Da li ste probale ovaj proizvod?



Do sledeceg čitanja

Miryaam



Коментари