Korektor najveće prekrivne moći- Revolution pro ultimate coverage crease proof korektor













Količina: 12 grama

Miris: nema

Proizvođač kažeVodootporni korektor omogućava potpuno pokrivanje nesavršenosti na koži u predelu oko očiju. Obogaćen je hijaluronskom kiselinom, kolagenom, antioksidansima i peptidima, koji neguju kožu. Poseduje dugotrajnu formulu, za zdrav i svež izgled tena.

Hidrira kožu lica, osvežava ten i tamne krugove oko očiju. Rezultat je ujednačen izgled tena, glatka tekstura i satenski finiš.

Tekstura: gusta

Prekrivna moć: potpuna

Cena:  870 dinara i možete ga naći u alexandar cosmetics-u

Setovanje: dok ga blendate jako je lepljiv i setuje se relativno brzo

Ponašanje na licu: kada se jednom setuje ne pomera se ali sam posle šest/sedam sati primetila blago uvlačenje u borice

Rad sa njim: vrlo je bitno da se nanese mala količina proizvoda koju ćete prvo izblendati prstima kako bi se proizvod zagrejao a zatim koristite sunđer. Probala sam da ga blendam četkicama različitih gustina ali proizvod počinje čudno da se ponaša i hvata za kožu.

Ukoliko imate suvu kožu ovo nemojte kupovati jer se hvata za svaki suvi delić koji imate na licu. Često ga skidam uljanim čestačem za lice.

Moram reći da mi kao korektor ne prija jer sam navikla da na dnevnoj bazi koristim laganije što ovaj definitivno nije. Ono za šta mislim da je genijalan je kao baza za senke i to ukoliko ne setujete bazu na koju nanosite senke pre svega zbog toga što je lepljiv i ima punu pokrivnu moć.








Da li se slažem sa opisom korektora koji je proizvođač dao?
Slažem se da je ''crease proof''', dugotrajan i da ima punu pokrivnu moć. Ono sa čime se ne bih složila je da daje svež izgled licu jer ne daje- izgleda teško i jeste.


možete videti koliko je zapravo suv


Koji je vaš omiljeni korektor?

Da li ste probale ovaj proizvod?


Do sledećeg čitanja,


Miryaam.

Коментари