Proizvodi koji su me razočarali #1

Na samom početku želim da napomenem da sam ove proizvode koristila mesecima (neke više neke manje) i da ne želim da vredjam kako kompanije koje ih proizvode tako ni one kojima se svidjaju. Svako ima drugačiji tip kože i kose i samim tim će nekome odgovarati nešto što meni neće i suprotno.

Dakle, na mom blogu pišem isključivo svoje mišljenje, svoje utiske i ne želim da vam ''prodajem'' proizvode već želim da vam kažem kako dobre tako i loše strane prozvoda, dakle pišem RECENZIJE a ne reklame.







1. Balea šampon za dubinsko pranje kose




Ovaj šampon sam pominjala u  nega kose I gde možete videti sve. Količina peruti i svrab su doveli do toga da me je mama pitala da li imam vaške? (Uopšte se ne šalim)



2. Pantene šampon za tanku kosu koja se brzo masti




O ovom šamponu sam pisala ovde . Ne bih da se ponavljam ali ću reći samo da mi je ovaj šampon nakon treceg pranja bio sasvim dobar. Ali poslednjih petnaestak dana ne mogu da odlučima da li mi je gore navedeni Balea gori od ovog. Ista je priča: perut, mašćenje kose i svrab.


3. Balea lak za kosu






Ovaj lak me je podsetio zašto ne volim lakove za kosu. 

Razlozi:
  •  ulepi kosu, 
  • ne drži dobro i 
  • nakon 2-3 sata kao da ništa nisam stavila. 



4. Velnea pena za oblikovanje kose





Ovo je jedini proizvod koji sam probala od Velnea kozmetike i bolje da nisam. Miris je ok ali kosa se lepi i ne drži dobro.



5. Neutrogena kremasta kupka sa crvenim grejpfrutom




Nemojte me shvatiti pogrešno ja Neutrogenu obožavam, ali ova kupka je odraz svega sto ne volim da vidim u proizvodu za čišćenje lica.

Razlozi:
  • miris je prejak
  • oči nenormalno peku
  • ne skida šminku (UOPŠTE)
  • nemam osećaj da mi čisti lice
Bilo bi mi drago da znam da nekome odgovara



Коментари

  1. Odličan post!Hvala ti što nam otvaraš oči!Takođe imam Pantene šampon,tj. kupila sam ga i nisam ga otvorila,ali mislim da ću ga baciti...♥♥♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Drzacu se dalje ovih prozivoda, lol. Sampone Pantene su od nzm ni ja kad jedinu stvar koju cijeloj familiji ne odgovara, ne znam ni ja kako xd

    Pogledaj moj blog/zadnji post, ako zelis zaprati, uzvracam x)
    http://it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.mk/2016/08/i-know-stuff-about-school.html

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, stvarno savršene slike! Sve pohvale, znaci oduševljena sam. ❤

    http://broken55.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  4. Kod mene je isti slucaj, ja sam probala Velnea suvi sampon i uopste nisam zadodovoljna. Miris nije toliko lep i ne radi ono sto se ocekuje od istog. Ipak je Batiste najbolji :-)
    Za ostale proizvode, imacu u vidu da ih zaobidjem. Odlican post ! ❤

    POSETITE MOJ BLOG :
    katycolorfulfreak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala ove proizvode ali i ja takođe imam proizvode i koje sam baš razočarana.Pantene su mi svi hvalili ali nikada nisam probala neki njihov proizvod :)

    Novi post → beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post. Učlani se na moj blog ako želiš, uzvratiti ću. Nova sam na blogu.
    https://enotes10.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  7. Balea šampon, i Pantene šampon sam imala prilike da koristim, i moram priznati da sam ja njima bila oduševljena. Verovatno je stvar individualnosti, i tome kakvu ko dlaku kose ima i slicno. Kada su u pitanju ova pena i lak za kosu..Ja sam zaista razocarana u sve osim u Intesine proizvode za ucvrsavanje kose. Ni taft, ni ovaj...nista osim Intese ne moze dovoljno da zadrzi taj prirodni volumen a cena je banalna. Što se tiče ove kupke sa grejpom nisam je probala ali mi ne deluje ništa posebno a osim toga i nisam neki ljubitelj voćnih kupki.Sve u svemu dobar post, sadrzajan i kvalitetno odradjen.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Odlicaan post,zaista..Mnogo mi se svidja dizajn bloga..

    follow4follow?

    http://macadamialover.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар