Potrošeni proizvodi #13









1.  Balea gel za tuširanje (Marshmallow) 250ml- pojela sam ga.

2. Balea gel za tuširanje (Schoko-love) 250ml- svako ko voli miris čokolade bi obožavao ovaj miris.

3. Frutta maska za kosu sa voćem 1000ml- predivan voćni miris koji je jedina dobra karakteristika ove maske. Nije dovoljno hidratantna, kosa je suva.

4. Eveline krema sa kozijim mlekom i vitaminom E, 100ml- još jednu ovakvu sam nosila sa sobom u školu ali nisam želela i nju da stavljam jer je nisam sama potrošila.

5. Avon naturals sprej za mirisom orhideje i borovnice, 100ml- miris koji bi se dopao i ljubiteljima voćnih mirisa i onima koji vole slatkaste mirise.

6. Dontodent konac za zube 50m- ovo je nešto što koristim minimum dva puta dnevno (kad operem zube). Znam da mnogo ljudi ne shvata važnost konca za zube ali ja ga koristim od svoje 6 god.

7. Farmasi maramice za skidanje šminke 15 komada- mirišu na sapun, nisu mi iritirale oči, ne skidaju dobro maskaru i eyeliner, previše su suve, pakovanje nije dobro.

8. Vata- koja mi se vukla po kutiji proizvoda koje želim da potrošim.




Love,

Mirjana Miryaam.

Коментари

  1. Iskrena da budem, nisam koristila ni jedan od ovih proizvoda ali mi ipak deluju skroz zanimljivo, i manje vise korisno. Drago mi je da sam citala ovaj post i upoznala se sa novim preparatima i proizvodima. Odlican post.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Auu,koliko proizvoda!Da li bi pisala o proizvodima za kosu koje koristiš?Mislim da bi to bilo odlično.Onaj Schoko-love mi deluje predobro,pa ću ga verovatno uzeti kada budem išla u Beograd,pošto kod nas nema dm. :)

    http://patheticblonde.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post draga! Imas prelep blog! Prijavila sam se na tvoj blog,pa ako zelis pogledaj moj,i prijavi se ako ti se svidja. http://anastasijakostic.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Постави коментар