Revolution Reloaded palete- recenzija


Danas vam prenosim svoje utiske o veoma pristupačnim paletama. U pitanju su Revolution Reloaded palete. Dok pišem ovu recenziju na njihovom zvaničnom sajtu Revolution možete naći 11 paletica dok na Alexandar sajtu možete pronaći 8.




Reloaded NEWTRAILS 2






Mišljenje o izboru nijansi: vrlo popularne nijanse; dopada mi se odnos šimerastih i mat ( četiri šimeraste, dve satinskog finiša a ostatak je mat). Volela bih da postoji žuta i neka tamnija nijansa za postizanje jačih look-ova.

Pigmentacija: 7/10 Lepo se blendaju i lako nadogradjuju

Preporuka: sa ovom paletom ne možete napraviti mnogo različitih look-ova jer ima sličnih nijansi ali ukoliko želite povoljnu paleticu sa narandzastim tonovima imate moju preporuku.


Reloaded NEWTRAILS 3






Mišljenje o izboru nijansi: ovo je lepa jesenja paleta koja ima fin izbor nijansi kao i dobar odnos mat i šimerastog finiša.

Pigmentacija: 7/10, lepo se nadogradjuju

Preporuka: imate preporuku od mene 


Reloaded ICONIC DIVISION






Mišljenje o izboru nijansi: ovo je klasična kopija ABH Subculture palete ali mi je drago da postoji pristupačna paleta ''sličnih'' nijansi. Svidja mi se izbor boja koji je uradila ABH što znači da mi se dopada i izbor Makeup Revolution-a.

Pigmentacija: 6/10 tamnije nijanse nisu mnogo pigmentovane ali su nadogradive do pune prekrivenosti. Bela šimerasta senka koja ima ljubičasti podton je jako loša.

Preporuka: ovakve nijanse (mislim na zelene) su jako specifične za rad i morate raditi malo duže na blendanju i nadogradjivanju. Sa njima se može lako pogrešiti i napraviti pečate te vam je potrebna drugačija tehnika za nanosenje ali i za samo blendanje i kombinovanje nijansi.


Reloaded VISIONARY






Mišljenje o izboru nijansi: Izbor boja se čini lepim. Ali nije. Na očima su APSOLUTNO SVE BOJE slične i imaju rozikast podton. Mnogo toga fali ovoj paleti kada su u pitanju mat senke.

Pigmentacja: 4/10 ( i to samo zbog šimera koji su zaista pigmentovani i laki za rad)

Preporuka: ovu paletu vam ne mogu preporučiti jer je kvalitet mat senki jako loš


Na mom instagram profilu možete pogledati look-ove koje sam radila ovim paletama Miryaam.makeup





Nadam se da vam se dopao ovaj post,



Коментари

  1. Odlican post!!! Sve boje su prelijepe,tesko bih se odlucila za jednu paletu,ali razmisljam vec duze vrijeme da kupim prvu paletu,fall mi te neke rozikaste boje. 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Super post. Predivne paletee.

    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар