Golden rose glitter eyeliners- recenzija
Četkica je dobra za izvlačenje preciznih linija

Količina: 5,5ml

Pigmentacija ovih proizvoda varira od toga koliko je proizvod star. Kada sam ih kupila, morala sam da nanosim dva do tri sloja kako bih postigla punu prekrivnu moć ali nakon nekoliko nedelja od otvaranja proizvod sam nanosila u jednom sloju. Kada sam prvi put nanela nijansu u broju 106 primetila sam da se razliva van linija koje sam povukla te sam ajlajner ostavila da se sasuši i sada je sve u redu (u nastavku imate sliku koja će vam to bolje prikazati). Četkica je dobra za iscrtavanje preciznijih linija. A što se tiče dugotrajnosti i ponašanja na očima nemam mnogo zamerki. Nisu vodootporni te će se skinuti lako ali ukoliko ne dirate oči ostaće tamo gde ste ih i naneli i neće pucati. Moram da napomenem da ako ih nanesete u više slojeva da će popucati, što je i logično jer ćete staviti mnogo proizvoda  te vam savetujem da ih ne koristite bar 10ak dana od kada ih otvorite.
Ono što mi se ne dopada je to što proizvod morate dobro promućkati jer sav gliter padne na dno ali ima malu kuglicu koja pomaže da se sve lepo sjedini tako da i nije veliki problem. Još jedna, manje bitna stvar, koja mi se ne dopada je to što se slova sa pakovanja brzo izbrišu.


Da li bih vam preporučila ove ajlajnere?

Da! Za cenu koju plaćate bolje ajlajnere nećete naći. Nijansa 103Nijansa 105 (najbolje možete videti kako se gliter spusti na dno)Nijansa 105Nijansa 106

Nijanse 


Slika svočeva odmah nakon kupovine proizvoda.
Možete videti koliko se najtamnija nijansa razlivala.
Do sledećeg čitanja

Miryaam

Коментари