Aura touch up pro korektor- detaljna recenzija


U današnjem postu ću vam pisati o Aura touch up pro korektorima.

Nadam se da ćete uživati.










Količina: 5,5ml

Miris: vrlo blag

Proizvođač kažeTečni korektor visoke pokrivne moći – savršeno prekriva i kamuflira sve nepravilnosti na koži. Namenjen je i prekrivanju podočanjaka i ostalih nepravilnosti na okoloočnom području.

Idealan je i za nadogradnju tečnog pudera (na predelima lica gde želimo da pojačamo pokrivenost, dodajemo korektor u tankom sloju) Izuzetno kremasta i elastična tekstura – zbog svoje lagane teksture Touch up PRO ne uvlači u pore i bore i ne deluje suvo i teško. Baš naprotiv, zbog svog sastava povećava osećaj hidratacije na koži. Potrebna je mala količina proizvoda da se postigne savršen rezulatat.

Dugotrajan mat finiš.

Savršeno se stapa sa kožom i izuzetno se lagano blenduje sadrži emolijente koji dodatno utiču na to da koža bude svilenkasto glatka odmah nakon aplikacije.

Specijalno kreiran oblik aplikatora i tečna formula čine nanošenje korektora još jednostavnijim i bržim.

Sastav
AQUA, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CAPRYLYL METHICONE, ISODODECANE, ISOAMYL LAURATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SILICA, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, HYDROGENATED LECITHIN, C10-18 TRIGLYCERIDES, SODIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-90 BENTONITE, JOJOBA ESTERS, CAPRYLYL GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, PROPYLENE CARBONATE, SODIUM GLUCONATE, HEXYLENE GLYCOL, ACACIA DECURRENS FLOWER CERA, POLYGLYCERIN-3, QUARTZ, [+/- : CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499].

Formula sadrži dva sastojka koja izbegavam ali mislim da će većini odgovarati.


Aplikator: sviđa mi se zato što pokupi dovoljnu količinu proizvoda






Blendanje i završnica: lepo se blendaju ali ih ne treba ostavljati dugo na licu jer će se osušiti i setovati. Imaju mat završnicu.

Prekrivna moć: srednja ka jakoj

Moji utisci:

Ne znam zašto, ali nisam mnogo očekivala od ovih proizvoda a i nisam mnogo dobila. Lepo se blendaju i stapaju sa puderima: Loreal infallible 24h fresh wear, Bourjois Healthy mix puder i Rimmel Lasting finish 25h. Mogu da im ne zamerim to što su mat i što predeo oko očiju izgleda suvlje ali je nedopustivo da se ovakva formula nakon dva sata uvuče u borice i istakne iste. 
Koristila sam ih kao bazu za senke ali ne mogu govoriti o dugotrajnosti na očima jer sam ih nosila samo četiri sata. 
Ukoliko uporedim četiri sata nošenja korektora  kao  bazu za senke, sa jedne strane, i  kao proizvoda za prekrivanje podočnjaka, sa druge strane, moram da priznam da se bolje ponašaju na očima. 

Ocena: 6/10


Možete ih kupiti u Lilliju i DM-u kao i ostalim parfimerijama koje imaju Aurine proizvode. 














na dnevnom svetlu gde možete videti podtonove ove dve nijanse (gornja je 022 a donja je 011)






Da li ste probale ove korektore?

Do sledećeg čitanja,

Miryaam.

Коментари

Постави коментар