Mixa hyalurogel night krema- recenzija


Zdravo! Danas sam odlučila da napišem receniju o Mixa hydrogel night kremi koju sam koristila sa njihovom light verzijom (recenzija je ovde) i vreme je da saznate šta mislim o njoj,




Količina: 50ml

Tekstura: gusta (gušća od njihove light verzije)

Miris: jak (jači od njihove light verzije)


Moj utisak

Nema parabena, silikona, alkohola ni sulfata. Krema je izuzetno gusta ali se lepo razmazuje i ne osećam je na licu. Jedina zamerka je definitivno miris koji je prejak i zaista nepotreban (pogotovo što može izazvati negativnu reakciju).
Koristila sam je uveče u periodu kada je moja koža bila dehidrirana i koža mi je ujutru izgledala sveže. Nisam primetila da mi je izazvala bubuljice ili bilo kakvo crvenilo na licu. Prijala mi je i kada sam je nekoliko puta koristila kao dnevnu kremu jer sam želela jaču hidrataciju zbog hladnog vremena. Možete je koristiti i kao ''sleeping'' masku dva puta nedeljno tako što ćete je namazati u debljem sloju ali ja nisam imala potrebu jer mi je i kao obična noćna krema bila dovoljna. 

Možete je naći u DM i Lilly drogerijama kao i u apotekama koje prodaju Mixa proizvode.


Cena: ovde 








Nijedan postavljeni link u ovom postu nije affiliate odnosno, ne dobijam nikakav novac kada kliknete. 
 

Da li ste probali ovu kremu?

Da li volite Mixa brend?


Do sledećeg čitanja.

Mirijam.

Коментари

  1. my God, i thought you were going to chip in with some decisive insght at the end there, not leave it with ‘we leave it to you to decide'.
    zqbxunvfdvw phentermine 37.5 mg mfixxfb
    RCG Online Store

    ОдговориИзбриши

Постави коментар