Byphasse krema za kovrdžavu kosu- recenzija

Danas vam pišem o Byphasse kremi za kovrdžavu tj. neposlušnu kosu. 


Količina:250ml

Miris: prijatan, ne zadržava se dugo u kosi

SastavAqua (Water), Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Amodimethicone, Citric Acid, Trideceth-12, Triethanolamine, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycerin, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Zea Mays Starch, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Citral.

Proizvođač kaže: Olakšava ispravljanje dok je istovremeno štiti. Ulje kerotina i ekstrakt svile kontrolišu frizzy efekat, kao i neukrotivi izgled bez otežavanja kose.

Kerotin jača kosu, dajući joj zdrav i lepo izgled, a ekstrakt svile je omekđava čineći je svilenkastom i mekanom. Rezultat je zdrava, mekana i smirena kosa čak i po vlažnom vremenu.

Vaša kosa će biti zaštićena od svih toplotnih efekata.

Uputstvo: naneti je na mokru soku, bez ispiranja a zatim je osušiti.

Tekstura: srednje gustine

Moji utisci: Znam da se pitate zašto neko sa talasasto-kovrdžavom kosom koristi proizvod za ispravljanje kose?

Odgovor je vrlo jednostavan: sastav je dobar za kovrdžavu kosu!

Krema je srednje gustine i lepog mirisa. Ravnomerno se razmazuje po kosi i ne čini je teškom što je meni bilo najbitnije. Mislila sam da će biti poput nekog slabijeg gela za kosu ali to nije slučaj... Kovrdže izgledaju prirodno i kosa je, ne samo mekana, već i sjajna. Primetila sam da smanjuje frizzy efekat i da do određene mere drži oblik kose po vlažnom vremenu.

Mojoj kosi nije dovoljna samo ova krema za kontrolisanje frizzy efekta zbog čega je koristim u kombinaciji sa drugim proizvodima. 

Količina koju dobijate trajaće vam dugo jer je potrebno malo proizvoda kako biste pokrili dužinu kose. Cena kreme je do 500 dinara i za taj novac mislim da je ovo odličan proizvod.

Ocena: 9/10








Коментари

Постави коментар