Golden rose radiant tinted moisteriser



Dobrodošli u novu recenziju. Danas ću sa vama podeliti svoje utiske o Golden rose toniranoj kremi iz Nude kolekcije.







Proizvođač kaže: Golden rose tonirana hidratantna krema daje zdrav i svež izgled „bez šminke“. Napredna nemasna formula prožeta hidratantnim kompleksom i vitaminima. Zaštita od sunca SPF 25 štiti vašu kožu od štetnih sunčevih zraka.

Sastav:

AQUA, DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, CAPRYLYL METHICONE, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATEGLYCERIN, BELLIS PERENNIS EXTRACT, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, MAGNESIUM SULFATE, TOCOPHERYL ACETATE, LINOLEIC ACID, TITANIUM DIOXIDE (NANO), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PEG-8, SODIUM CHLORIDE, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, TRIETHOXYSILYLETHYL POLYDIMETHYLSILOXYETHYL HEXYL DIMETHICONE, ALUMINUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, LACTIC ACID, PARFUM, SERINE, SODIUM LACTATE, SORBITOL, UREA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, ALUMINA, STEARIC ACID, ASCORBYL PALMITATE, DIPROPYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CITRATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, LINOLENIC ACID, ALLANTOIN, DISODIUM PHOSPHATE (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Količina: 32ml.

Miris: veoma blag.

Tekstura: gusta



Moji utisci:

Krema se lako blenda, ujednačava ten i izgleda prirodno. Za moju normalnu kožu je dovoljno hidratantna i ne hvata se za suvlje delove lica. 
Često je mešam sa jačim puderima kako bih ih razblažila i dodala više hidratacije. Dobro se ponaša sa drugim proizvodima kao što su spf, korektori, bronzeri i rumenila. 
Najviše volim da je nanosim prstim jer se tako najbolje stopi sa licem, potrebno je malo proizvoda, a i ne gubi prekrivnu moć kao što je to slučaj kod korišćenja blendera.
Primetila sam da se nakon tri sata malo prosijam, a posle pet moram da ''blotujem'' lice. Skida se ukoliko nosite masku ili dirate lice, ali, s obzirom na tip proizvoda, to se i ne primećuje mnogo.

Ocena: 9/10

Možete je kupiti u Lilly drogerijama (ovde).


Коментари